Política 17/03/2015

Unes 300 persones es concentren a Sant Jaume contra la sentència pel setge del Parlament

Els concentrats, entre els quals hi havia David Fernàndez, han cridat eslògans com 'Ja també era al Parlament' i 'Ho tornaria a fer'

Agències
1 min
Una imatge de la concentració, a la plaça de Sant Jaume / ACN

BarcelonaUnes 300 persones s'han concentrat aquest dimarts al vespre a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per protestar contra la sentència del Tribunal Suprem que condemna a penes de tres anys de presó vuit persones pel setge del Parlament el juny del 2011. Durant la manifestació, que havia estat convocada a través de les xarxes socials, s'han corejat eslògans com 'Jo també era al Parlament' o 'Ho tornaria a fer'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La concentració s'ha desenvolupat sense incidents i amb una discreta presència policial davant la seu de la Generalitat, l'entrada principal de la qual havia estat protegida amb tanques.

A la concentració hi ha assistit el diputat de la CUP al Parlament David Fernàndez, que ha expressat la seva solidaritat amb els condemnats i ha afirmat que es tracta "no d'un procés judicial, sinó polític contra els indignats".

Durant la concentració s'ha convocat una altra manifestació de protesta contra la sentència del Suprem per dissabte que ve, a les 17 hores, a la plaça de la Universitat, a Barcelona.

La decisió del Tribunal Suprem, publicada aquest dimarts, anul·la la de l'Audiència Nacional, que absolia els implicats, i ara vuit implicats queden condemnats per delicte contra les institucions de l'Estat.

stats