Política 07/06/2018

L'exalcalde de Terrassa Jordi Ballart crea un nou partit i no descarta presentar-se a les municipals

Va estripar el carnet del PSC després que els socialistes donessin suport al 155

Ara / Acn
1 min
L'exalcalde de Terrassa Jordi Ballart

BarcelonaJordi Ballart ha creat Tot per Terrassa, un nou partit amb el qual no descarta presentar-se a les eleccions municipals del 2019, segons ha avançat 'El Món' i ha confirmat ell mateix a Catalunya Informació i l'ACN. L'exalcalde socialista va deixar tant l'alcaldia de la ciutat vallesana com el PSC després que els de Miquel Iceta donessin suport al 155. Aquell fet va ser, tal com explicava en una entrevista posterior a l'ARA, el definitiu per estripar el carnet d'un partit que ja feia temps que no el representava.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La nova formació de Ballart es va registrar el maig passat i decidirà si concorre als comicis després de l'estiu. "La idea és fer una candidatura plural, ciutadana, progressista", ha apuntat Ballart a l'ACN, i ha destacat que la principal característica d'aquest nou moviment és que serà "100% terrassenc" i que no dependrà de cap direcció nacional. "Les decisions es prendran directament des de la ciutat i no als despatxos de seus nacionals de partit", remarca.

Ballart ha afegit que alguns dels cinc regidors que van plegar quan ell va renunciar a l'alcaldia l'acompanyen en aquesta iniciativa. Entre ells destaca Noel Duque, que va entrar a formar part de l'executiu de Ballart com a independent i que ara figura com a primer secretari de Tot per Terrassa.

stats