Política 16/03/2014

Unió: "Junqueras està profundament equivocat si espera que Duran i Unió anem al dictat d'ERC"

El vicesecretari general del partit, Toni Font, acusa el president republicà de dividir el catalanisme

Oriol March
1 min
El vicesecretari general d'Unió, Toni Font

BarcelonaEl vicesecretari general d'ERC, Toni Font, assegura en un comunicat que el president d'ERC, Oriol Junqueras, està "profundament equivocat si espera que Duran i Unió anem al dictat d'ERC". "Ni Duran ni Unió som cap fre a la consulta, sinó una garantia més que tots plegats ens esforçarem per fer-la, i fer-la bé. Si Junqueras vol una consulta que no sigui legal ni acordada, està en el seu dret, però molts catalans, preocupats pel futur, considerem que cal garantir que les coses es facin bé i no pas a la babalà", sosté Font.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Si volem que Catalunya avanci, no només cal fer la consulta, sinó que cal fer-la bé amb la màxima unitat i respecte entre totes les forces polítiques catalanes. No sembla lògic que, quan tot encara està per fer, el líder d'ERC vulgui dividir el catalanisme polític", apunta Font.

El vicesecretari general d'Unió assegura que "ja n'hi ha prou –i n'estem molt tips– que hi hagi qui pretengui fer política partidista amb el procés i es dediqui a repartir carnets de patriota".

stats