Política 24/06/2013

Font (Unió) creu que seria un "disbarat" que Duran deixés la direcció de CiU

Al mateix temps, considera que és "bo" que es plantegi el debat sobre la continuïtat del líder democristià com a secretari general de CiU

Efe
2 min
Antoni Font, vicesecretari general d'Unió, en roda de premsa

BarcelonaEl vicesecretari general d'UDC, Antoni Font, creu que seria un "autèntic disbarat" que Josep Antoni Duran i Lleida deixés la secretaria general de CiU perquè és la garantia que els votants més moderats no abandonin la federació i que CiU mantingui la posició central a Catalunya. En declaracions a Efe, Font, estret col·laborador de Duran, entén encara que és "bo, com alguns demanen, que fem el debat intern en el si d'Unió Democràtica de Catalunya sobre la continuïtat de Duran al capdavant de la secretaria general de CiU", un assumpte que es debatrà en la Permanent d'UDC de juliol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Encara respectant les opinions dels companys de partit i comprendre perfectament, i compartir al mateix temps, el malestar amb CDC per les seves crítiques a Duran, crec que cal pensar al país, a Catalunya, i el moment difícil que vam passar en els àmbits econòmics, socials i polítics", ha afegit.

En aquest context, Font creu que "no seria bo per a ningú i seria un autèntic disbarat que la federació no comptés en la secretaria general amb el principal actiu que tenen Unió i CiU, amb Artur Mas".

"Mas i Duran formen un bon equip. Són un bon tàndem, tal com s'ha comprovat moltes vegades", ha subratllat Font, que pesi a les crítiques de CDC al líder d'Unió creu que "avui a CiU li interessa realment que Duran continuï com a secretari general de la federació".

"Indiscutiblement Duran és un referent molt clar en la política i a la societat. Per a molts és la garantia que els sectors de vot mes centrat i moderat no abandonin CiU. La permanència de Duran en la secretaria general assegura que aquest votant no es perdi i que, per tant, CiU es mantingui en la posició central del nostre país. I això és bo per a tots i és bo per al país", ha explicat

stats