Política 28/08/2019

Torra es queda amb la confrontació de l'entrevista a Rovira... i Junqueras amb el diàleg

El president i l'exvicepresident destaquen frases diferents de la secretària general d'ERC

Ara
1 min
Torra es queda amb la confrontació de l'entrevista a Rovira... i Junqueras amb el diàleg

Barcelona'Confrontació' i 'diàleg' són les paraules que més debat han generat a les files independentistes en els últims dies. Fins al punt que ahir la portaveu del Govern, Meritxell Budó, en la roda de premsa després de la reunió del consell executiu, va intentar fer-ne una síntesi afirmant que els dos conceptes són "compatibles". Dies abans, el president de la Generalitat, Quim Torra, havia expressat a Prada de Conflent que "només queda" la confrontació per avançar en el Procés, mentre que el líder d'ERC, Oriol Junqueras, tan sols un dia abans, havia expressat en una entrevista que la "solució només passa pel diàleg".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest dimecres, arran de l'entrevista de l'ACN a la secretària general d'Esquerra, Marta Rovira, s'ha tornat a evidenciar que els dos dirigents posen l'accent en qüestions diferents. El cap de l'executiu, Quim Torra, ha compartit les declaracions de la dirigent republicana a les xarxes socials: "Som en un conflicte polític i això implica confrontació, encara que mai sigui volguda".

Alhora, Junqueras, compartint el mateix enllaç, ha volgut remarcar una altra part d'aquesta entrevista. “No deixarem escapar mai la bandera del diàleg i la negociació", ha ressaltat el líder d'ERC sobre les declaracions de la seva secretària general.

stats