Política 03/01/2016

Trias: "La CUP funciona al revés de la lògica que pugui tenir jo"

Acn
1 min
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, aquest dilluns / EFE

BarcelonaEl líder de CDC a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, s'ha mostrat escèptic sobre el resultat final del consell polític de la CUP, que ha de decidir si finalment dóna llum verda o no a la investidura d'Artur Mas. "No sé què passarà avui, no en tinc ni idea. Voldria que diguessin que sí però la CUP funciona al revés de la lògica que podria posar-hi jo", ha assenyalat Trias al programa 'El suplement' de Catalunya Ràdio.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"CDC ha fet un esforç extraordinari durant tots aquests mesos i Mas ha demostrat una enorme capacitat de sacrifici i de paciència a favor del procés, però hi ha gent que va molt a la seva", ha continuat Trias, que no s'ha estat de criticar també la immensa "ambigüitat calculada i electoralista" de Colau amb la independència.

"Un referèndum pactat amb l'Estat és impossible en el moment actual. La senyora Colau fa una certa trampa i m'estranya que partits molt nacionalistes caiguin en aquest parany", ha asseverat Trias, en al·lusió a l'aposta de Podem pel referèndum.

stats