CORRUPCIÓ POLÍTICA
Política 21/02/2012

València inaugura els càstigs del codi ètic del PP

Carlos Fabra, pendent de judici pel cas Naranjax, serà el primer en tenir un expedient disciplinari

Salvador Almenar
1 min
Carlos Fabra, expresident de la Diputació de Castelló, acompanyat de representants del PP en una missa organitzada arran de la mort de Manuel Fraga.

ValènciaEl PP vol penjar-se la medalla de ser el partit capaç de “netejar la imatge dels polítics”. Així ho va dir el cap de setmana passat el president de la Generalitat valenciana i encarregat de coordinar la ponència d’Estatuts del congrés del PP, Alberto Fabra. I per aconseguir-ho, els populars van aprovar obrir automàticament un expedient informatiu a tot militant que estigui implicat en una causa judicial.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Paradoxalment va ser el president del PP valencià –un dels més esquitxats per casos de corrupció– l’encarregat de redactar el nou codi ètic del partit que passarà factura als imputats que hi ha entre les seves files. Fabra va dir als seus companys que a partir d’ara “no només han de ser honestos” sinó que també han de “semblar-ho” i va comunicar a alguns dels seus companys de la delegació valenciana al congrés de Sevilla que el partit els obrirà un expedient.

Podeu llegir el reportatge complet a l'ARA PREMIUM.

stats