Política 25/02/2015

La vicepresidenta tercera del Congrés defensa Villalobos: "Es poden fer dues coses alhora"

Dolors Montserrat, congressista del PP per Barcelona, ha excusat que la vicepresidenta de la cambra jugués amb la tauleta mentre parlava Rajoy

Efe
1 min
Dolors Montserrat, a l'Aplec del Cargol de Lleida / ACN

Barcelona"Hi ha persones que podem fer dues coses alhora, escoltar i ser al ple i parlar per telèfon, enviar mails i treballar, que treballem molt", ha declarat la vicepresidenta tercera del Congrés, Dolors Montserrat, per defensar la seva companya Celia Villalobos, enganxada ahir jugant amb la tauleta mentre parlava Mariano Rajoy i presidia la cambra. "La gent pot fer el que vulgui mentre estigui escoltant", ha insistit Montserrat, diputada del PP per Barcelona, tot i que la vicepresidenta no treballava, sinó que jugava, probablement al conegut Candy Crush.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari d'estat de Relacions amb les Corts, José Luis Ayllón, per la seva banda, ha dit que ell no fa servir aparells electrònics durant els plens però que no és ell "qui ha de demanar explicacions". La ministra de Foment, Ana Pastor, ha declarat que no tenia "res a dir" sobre l'assumpte.

stats