ELECCIONS MUNICIPALS
Política 18/05/2015

Trias, sobre les acusacions de la CUP: "Aquest tipus de política s'ha de fer fora del país"

El candidat de CiU a la reelecció, en una roda de premsa a Ca l'Alier, troba "lamentable, molt trist i vergonyós" que el portaveu de l'esquerra independentista vinculés màfia i poder municipal

Oriol March
2 min
Xavier Trias, candidat de CiU a Barcelona, en roda de premsa a la fàbrica Oliva Artés / ACN

BarcelonaEl candidat de CiU a la reelecció a Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat aquest dilluns en roda de premsa a Ca l'Alier que "no en té prou" amb els resultats que li atorguen les enquestes. "Jo no en tinc prou amb els resultats que dónen les enquestes. Hem d'aconseguir que els indecisos em votin. Si hem guanyat, estendrem la mà per fer un govern fort, que és el que necessita aquesta ciutat", ha indicat Trias, que creu que les coses li aniran "bé" tot i que els sondejos li auguren una caiguda d'entre tres i sis regidors.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alcalde també ha aprofitat per respondre amb duresa les paraules de David Fernández, portaveu de la CUP, que ahir va vincular màfia i poder municipal mentre la candidata del partit a la ciutat, María José Lecha, l'acusava de "robar a la cara dels veïns". "És Lamentable, molt trist i vergonyós. Si es diu per campanya, és penós. Si es diu perquè es creu, hauria d'anar al jutjat de guàrdia. Aquest tipus de política s'ha de fer fora d'aquest país. No val tot", ha apuntat.

'Smart cities'

Trias ha assegurat que la possibilitat de convertir la ciutat en una 'smart city' és una "oportunitat per oferir feina i futur als barcelonins". "La nostra aposta per les 'smart cities' no és una moda. És una nova manera de construir la ciutat de la mà de l'autosuficiència energètica, la renaturalització urbana i les tecnologies intel·ligents", ha apuntat Trias.

"Volem que Barcelona sigui el paradigma de ciutat intel·ligent de futur i lideri la creació d'una nova economia de la innovació urbana amb noves aplicacions i serveis tecnològics. És una oportunitat de futur que posa la ciutat en un lideratge a nivell internacional", ha insistit l'alcalde.

stats