Política 19/11/2016

Zaragoza: "Apartar-me de la comissió és una decisió equivocada, per això reclamem el diàleg"

El diputat del PSC al Congrés i exsecretari d'organització dels socialistes diu: "Ni a mi se m'hauria acudit una imatge com la d'Artur Mas inaugurant un carrer dedicat al 9-N sense sortida"

A.s.
1 min
Zaragoza parlant per telèfon ahir a l'hotel de Sevilla on s'ha fet el congrés del PSOE.

BarcelonaUn dels set diputats del PSC al Congrés de Diputats que van votar que no a la investidura de Rajoy, José Zaragoza, admet que tenen un "problema polític amb el PSOE". En una entrevista a Catalunya Ràdio aquest dissabte al matí, Zaragoza ha valorat la decisió de la gestora d'apartar-lo de la presidència de la comissió que tenia adjudicada: "És una decisió equivocada, per això reclamem el diàleg".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest diàleg passa per la comissió que van pactar Javier Fernández, president de la gestora del PSOE, i Miquel Iceta dilluns. "Si el problema amb el PSOE s'acaba amb el meu relleu i 600 euros de multa, ho dono per bo", admet Zaragoza, que fuig de la visió personal de la seva degradació al Congrés: "Un no es presenta a la política per sou, això és un tema secundari. El problema que tenim no és un tema personal". Zaragoza no cobrarà el suplement de 1.430 euros mensuals que cobren tots els presidents de comissions.

Zaragoza ha llançat, però, un dard als seus companys del PSOE: "Quan el PSOE ha guanyat a Espanya és quan guanya a Catalunya. Això és així i hi ha companys que no ho volen veure.

Carrer sense sortida

José Zaragoza també va ser durant molts anys secretari d'organització del PSC i cervell de moltes campanyes electorals com aquella del 'Si tu no hi vas ells tornen'. Sobre la inauguració del carrer del 9-N a Montoliu de Lleida: "Ni a mi se m'hauria acudit una imatge com la d'Artur Mas inaugurant un carrer dedicat al 9-N sense sortida".

stats