Publicitat
Publicitat

Carmen Cervera assegura que no s’ha venut Villa Favorita

La història de Villa Favorita es torna a repetir. No és el primer cop que s’especula que Carmen Cervera s’ha venut l’enorme palau que té al costat del llac suís de Lugano. Tot i això, sembla que un cop més la notícia torna a no ser certa, com ja va passar el 2012. Ahir diversos mitjans helvètics publicaven que una cadena hotelera s’hauria quedat amb aquesta propietat del país alpí, construïda el 1660 per l’aristòcrata Karl Konrad von Beroldingen i on, entre d’altres, hi va viure el príncep Frederic Leopold de Prússia.

Tot i que aquests mitjans citaven com a font un notari suís que hauria supervisat la compravenda -xifrada en 85 milions d’euros per ell mateix-, Cervera va desmentir aquesta informació a diversos mitjans espanyols, entre els quals la revista ¡Hola!, al llarg del dia. Cervera va explicar: “No he venut Villa Favorita, ni està a la venda. La vaig posar a la venda el 2012 però fa un any vaig decidir retirar-la del mercat”.

A Vanitatis els advocats de l’ex Miss Espanya atribuïen l’enrenou que hi ha hagut a Suïssa -on ella té fixada oficialment la residència- a la importància del palau. “És gairebé com l’Alhambra a Espanya, i tot el que l’envolta suscita un interès enorme”, argumentaven. Amb 30.000 metres quadrats, el palau és molt car de mantenir. Per això Cervera hauria intentat vendre’l en moments en què ha tingut problemes de liquiditat.

Shakira intenta vendre la seva mansió de Miami (discretament)

Shakira ha decidit vendre’s la seva mansió de Miami Beach, segons The New York Post. Fins que el diari ho va publicar, la cantant portava el tema amb discreció per evitar molèsties dels mitjans. Per això, i per aconseguir els 13 milions de dòlars que en demana, ha recorregut a intermediaris. La casa té set habitacions i vuit banys i, a més, compta amb una piscina i el seu propi embarcador. La cantant està en la recta final del seu embaràs. Està esperant el segon fill amb el futbolista Gerard Piqué.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT