L'ESTIU QUE M'ESPERA
Opinió 01/09/2012

ALBERT PUIG

El director artístic del Festival Altaveu ha gaudit de les vacances i ara està ocupat amb els preparatius del festival, que comença el 6 de setembre

1 min
ALBERT PUIG

EM DEIXO LA MAJORIA de la feina del festival feta abans de l'estiu, així que podem fer vacances tranquil·lament. Aquest estiu hem anat de viatge amb la família, amb la meva dona i els dos fills. Hem agafat una furgoneta-caravana i hem fet el nord i el sud d'Espanya, primer una ruta i després l'altra, i entre les dues rutes vam fer una parada per anar a alguns concerts, seguint la gira d'Els Amics de les Arts, entre d'altres.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Aquest any amb la furgoneta hem fet escales a llocs diferents cada dia; depenent de moltes circumstàncies, hem fet més o menys quilòmetres. Però no hem portat res determinat, ni un pla de viatge. Durant el viatge he conduït escoltant música. És una de les maneres de no pensar gens en la feina: el relax mental que buscava.

Si passàvem per algun lloc on feien algun festival, intentava no anar-hi, o com a molt treure el cap per xafardejar. Necessito desvincular les vacances de la feina, però arribo al setembre amb ganes de tornar-hi: molts projectes musicals nous als quals donar suport, un programa de ràdio i els festivals!

L'Altaveu, que comença el 6 de setembre; el festival per a nens Petits Camaleons, a Sant Cugat a l'octubre, i també l'agenda de festivals, que no para: el Mercat de Música Viva de Vic, el BAM...

stats