EL DIA QUE M'ESPERA
Opinió 09/01/2011

Francesc ribera 'titot'

1 min
Arbucies, Central

Es pot dir que avui és l'últim diumenge que tinc per a mi, i d'aquella manera. Ahir vam tenir concert a Arbúcies, com a punt d'inici de la gira solidària que farem a l'Amèrica Central i del Sud. Ens en anem divendres i aquesta setmana serà un no parar: sempre queden coses que ballen, a banda que també estarem publicitant la gira. I quan tornem ens tancarem a l'estudi, perquè els Brams traiem disc, cosa que feia quasi sis anys que no passava. Va anar tan bé la gira de la primavera pel 20è aniversari que hi tornem.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

En tot cas, avui és l'últim dia al marge del grup i de la música. Serà dur, perquè vinc del concert d'Arbúcies i a les deu del matí em toca ser a Vilanova i la Geltrú. Hi fem l'assemblea nacional de les CUP. Ja se sap, és difícil la tasca de la revolució. De fer coses amb 17 anys a fer-les quan rondes els 40 hi ha diferència: l'esperit és fort igualment, però el cos se'n ressent, ho aguantes però tardes més a recuperar-te del tot.

A la tarda em toca fer una cosa que em ve molt de gust: aniré a veure els Pastorets a Berga. Els d'en Pitarra, esclar. Fa 10 anys que no ho faig. De fet, fa molt temps que no exerceixo de berguedà. He estat rondant per fora i ara vull tornar a instal·lar-m'hi. M'aniran bé els Pastorets, refrescaré el guió. Perquè, com deu passar en molts pobles, el text va ple de frases recurs que després, en el dia a dia, vas utilitzant. I si no les domines et perds.

stats