TOVALLONS NEGRES
Opinió 02/04/2012

Ressopó a Las Vegas ('remake')

i
Empar Moliner
2 min

Doncs resulta que el nostre Lluís Recoder, conseller de Territori i Sostenibilitat, s'ha passat el cap de setmana a Las Vegas amb la delegació catalana per mirar de convèncer l'Adelson que nosaltres diem "sí a tot". Esclar que també hi ha anat en Percival Manglano, conseller d'Economia i Hisenda de la Comunitat de Madrid, amb la delegació madrilenya, que haurà procurat fer-li entendre a l'Adelson que ells són uns petoners i uns viciosos. Segons una piulada d'en Bassas, s'han allotjat al Palazzo, que és propietat de l'home que té el nostre destí a les urpes. Suposo que els haurà rebut no pas en un despatx, sinó ajaçat a la rèplica d'algunes termes romanes, abillat amb un barnús, mentre pessiga raïm.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Ara bé, m'emociona molt pensar que la delegació catalana no haurà estat amb en Sheldon tot el dia. Ni la madrilenya tampoc. Hauran tingut temps per fer una passejada per allò que en diuen l' strip . Potser han compartit taxi i tot, perquè, ja se sap, s'ha d'estalviar. I potser s'hauran fet una foto al cartell que et dóna la benvinguda. Potser en Recoder l'hi ha fet al Manglano i després en Manglano al Recoder. ¿Hauran entrat, per curiositat, al Mirage? ¿Hauran anat a buscar una llicència matrimonial? ¿Hauran comprat entrades per anar a veure algun artista decrèpit? ¿Li hauran fet una foto a la Torre Eiffel falsa somniant que ja la tenen a casa? I el nostre Recoder, mentre se la mirava, ¿haurà calculat si ens interessa més que la rèplica de la Sagrada Família que hi haurà estigui o no estigui acabada?

Triar noia de companyia no és fàcil. I triar delegació de companyia encara menys. I és per això que m'agradaria donar una idea a l'Adelson. Ja ho ha vist: els catalans són molt complaents, però és que els madrilenys també. De manera que, per coherència, jo trobo que el més sensat és que els torni a convidar al Palazzo i que es juguin la candidatura al pòquer.

stats