L'agressió a un grup de turistes beguts a la Barceloneta: era el rodatge d'una pel·lícula

En un vídeo es veu com un home ataca un jove que cantava visiblement begut durant la matinada

Un home va atacar suposadament amb un llibre aquest dimecres a la nit –segons especifica l'autora del vídeo– un grup de joves que cantaven durant la matinada a la Barceloneta. Al vídeo es pot observar com els càntics dels turistes se senten des de les cases dels veïns del barri, que es desperten pel soroll dels seus crits.

Els turistes apareixen en el vídeo visiblement beguts i cantant el 'We are the champions' de Queen, quan, de sobte, un home agredeix un dels joves amb un llibre. Posteriorment, el noi queda estès a terra. 

La realitat, però, és que tot formava part del rodatge d'una pel·lícula, segons ha explicat a l'ARA un veí que no ha volgut fer públic el seu nom, del número 46 del carrer Baluard, a la Barceloneta. Dimecres, una productora els va contactar per explicar-los que volien rodar en el seu carrer, i els van demanar si tenien cap inconvenient. Cap veí s'hi va oposar i, ahir, de 9 de la nit a 12, va tenir lloc l'escena que aquest dijous ha circulat per les xarxes socials. Als veïns de l'edifici els van demanar que apaguessin els llums de les seves cases per crear un ambient més llòbrec.

 

 

Més continguts de