Arresten una dona de 58 anys per fer veure que l'havien robat 7 vegades

Va arribar a cobrar 4.000 euros de l'asseguradora i esperava rebre'n 2.300 més

Els Mossos d'Esquadra no se la van acabar de creure quan va presentar una denúncia a la comissaria de Nou Barris de Barcelona dient que li havien forçat la porta i li havien robat diners en efectiu, joies, roba, televisors, un ordinador i diferents aparells electrònics. Tenia assegurança de la llar i no era el primer robatori que denunciava. Els investigadors no van poder veure com els teòrics lladres havien entrat al pis i van començar a sospitar. Això va ser a l'agost i ara la policia ha comunicat que dilluns van arrestar la dona, de 58 anys, per 7 simulacions de delicte.

Els agents van trobar indicis que el robatori del pis era simulat i van estudiar les denúncies que havia presentat en anys anteriors i per les quals havia cobrat indemnitzacions. Van arribar a la conclusió que les 6 denúncies presentades abans per diferents robatoris amb violència i intimidació eren totes falses. Només eren per defraudar l'asseguradora. Es tractava, sobretot, d'atracaments a la via pública, en algun cas amb agressió simulada inclosa.

La dona sempre deia que dos o tres desconeguts l'havien abordat per robar-la amb una empenta o intimidant-la amb una navalla. Fins i tot presentava informes mèdics de les lesions. Amb els 6 atracaments falsos i el robatori simulat del pis la detinguda hauria arribat a aconseguir 4.000 euros de l'asseguradora i esperava cobrar-ne 2.300 més. Va passar a disposició judicial i ara és en llibertat amb càrrecs.