Societat 10/08/2012

La línia 1 del metro de Barcelona, tallada entre Santa Coloma i Fondo durant tres setmanes

Del 13 d'agost al 2 de setembre es faran treballs de modernització de la infraestructura. Tancada, també, a partir d'aquest divendres i fins al 19 d'agost, la línia 5 entre les estacions d'Horta i Vall d'Hebron per treballs de millora

Acn
1 min
Usuaris del metro de Barcelona. Els abonaments s'encariran a partir de l'1 de setembre.

BarcelonaLes línies 1 i 5 del metro de Barcelona estaran tancades en alguns trams durant diversos dies aquest agost per treballs en les instal·lacions. Concretament, la línia 1 (vermella) estarà tancada durant tres setmanes, des de dilluns vinent, 13 d'agost, i fins al diumenge 2 de setembre, entre les estacions de Santa Coloma i Fondo. El motiu del tall són els treballs de modernització de la infraestructura. La resta de la línia 1, entre Hospital de Bellvitge i Santa Coloma, funcionarà amb normalitat. Pel que fa a la línia 5 (blava), romandrà tancada des d'aquest mateix divendres, 10 d'agost, fins al pròxim dia 19 del mateix mes entre les estacions d'Horta i La Vall d'Hebron per treballs de millora.

TMB ha habilitat diversos serveis de busos que cobriran els trams afectats de les dues línies. Faran el mateix recorregut i uns horaris i freqüència similars.

stats