SUCCESSOS

Busquen tres homes que van violar una dona de matinada en ple carrer, a Girona

Agressors i víctima havien coincidit en un bar i la van abordar quan anava sola a l'altura del Pont de la Font del Rei

Els Mossos d'Esquadra busquen tres nois que la matinada de dissabte a diumenge haurien violat una dona en ple carrer, a Girona. Els fets es van produir a quarts de sis a la zona de la passera de la Font Rei, que travessa el riu Onyar, amb el carrer del Carme, molt a prop de la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

La dona va denunciar els fets poques hores després. Segons avança El Punt Avui, agressors i víctima s'havien conegut aquella nit en un bar de copes i la van abordar quan anava sola pel carrer. La dona va relatar a la policia els fets i assegura que els homes (d'uns 20 anys) la van violar per torns i que seria capaç de reconèixer-los. L'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) s'ha fet càrrec de la investigació i encara no hi ha detinguts.

La dona va interposar la denúncia diumenge al matí. Segons va relatar a la policia, tres nois la van abordar al carrer i la van violar per torns. Els fets van passar en ple carrer, a la zona del Pont de la Font del Rei, al carrer del Carme. Agressors i víctima s'havien conegut aquella mateixa nit a un bar de copes del carrer Maluquer Salvador, a la capital gironina. La dona va explicar a la policia que no els coneixia d'abans però que seria capaç de reconèixer-los.

Segons detalla El Punt Avui, els Mossos investiguen si l'agressió sexual pot estar relacionada amb algun tracte o deute que la dona hagués contret amb els agressors al bar.