Troben el cos del jove que viatjava en el veler 'Semental III' enfonsat

El nàufrag ha estat localitzat prop de Coves Blanques, a Cala Sant Vicenç

Troben el cos del jove, de 37 anys, que viatjava en el veler Semental III, a l'entrada de mar coneguda com cala Pinolet, propera a Coves Blanques. El cos ha estat localitzat per quatre amics residents a Eivissa que es varen desplaçar ahir fins a Mallorca per ajudar amb les tasques de recerca. Varen decidir traslladar-se a aquesta zona quan varen saber a través de la premsa que la Guàrdia Civil havia trobat les restes de l'embarcació a Cala Sant Vicenç, segons que han explicat ells mateixos.

El nàufrag ha estat trobat prop de Coves Blanques, a Cala Sant Vicenç. Els bussos del Grup Especial d'Activitats Subaqüàtiques (GEAS) havien inspeccionat les restes del veler trobades a Cala Sant Vicenç, a Pollença, i la matrícula coincidia amb la del veler Semental III.  Segons que va informar Salvament Marítim, en la darrera comunicació telefònica, el divendres a les 23 h, el tripulant va comentar que es trobava prop de Mallorca i que les condicions meteorològiques eren molt adverses, amb un fort temporal.

Salvament Marítim va activar dissabte un dispositiu de recerca d'un veler amb un tripulant, de 37 anys i de nacionalitat argentina, que va sortir la matinada de divendres des de Salou amb destinació a Eivissa, on residia per temporades de mig any. 

El servei marítim de la Guàrdia Civil i el GEAS varen començar la recerca del veler desaparegut divendres a la nit a Cala Sant Vicenç, Pollença, arran que un submarinista va avisar dilluns a Salvament Marítim que havia vist les restes d'un veler enfonsat.

En el dispositiu de recerca hi varen participar una embarcació, un helicòpter i un avió de Salvament Marítim, a més d'un altre avió del Servei Aeri de Rescat (SAR) i la Guàrdia Civil, que va fer gestions des de terra.