La façana de Can Vies, enderrocada l'endemà del desallotjament

Els responsables del centre social convoquen una nova protesta aquest dimarts

La façana del centre social autogestionat Can Vies ha estat enderrocada aquest dimarts a la tarda, tot just un dia després del desallotjament de l'edifici. Les primeres tasques de demolició van començar el mateix dilluns, però ha estat aquest dimarts quan les excavadores han començat a tirar a terra l'edifici, protegides pels Mossos d'Esquadra i sota la mirada de diversos grups de persones que no han provocat incidents.

Els responsables del centre social han convocat una nova protesta aquest dimarts a dos quarts de vuit de la tarda, sota el lema "Si Can Vies va a terra, el barri en peu de guerra", per protestar contra l'enderroc.

Transports Metropolitans de Barcelona, propietària de l'edifici, ja va informar dilluns a la tarda de la seva intenció d'enderrocar-lo. Aquest dilluns al matí l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha deixat clar que les opcions de mantenir l'activitat de Can Vies passaven per buscar un altre espai, ja que l'edifici actual estava en males condicions i no es podia reformar perquè el terreny està qualificat com una zona verda.

Més continguts de