Publicitat
Publicitat

Cleries: "A Madrid hi ha impostos dels catalans que anirien destinats a discapacitats i que s'invertiran en altres coses"

El conseller de Benestar Social i Família assegura a 'Els matins de TV3' que la Generalitat podria "mantenir el pressupost de Benestar si l'Estat complís amb les partides que no està pagant"

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, manté el pols amb el govern espanyol. L'endemà de 'La Marató per la pobresa', ha assegurat en una entrevista a TV3 que la Generalitat "podria mantenir el pressupost de Benestar si l'Estat complís amb les partides que no està pagant". "No estem disposats a seguir amb aquesta asfíxia social", ha advertit a 'Els matins de TV3'.

La tensió no és només pels ajuts a la pobresa, sinó també per les retallades a les entitats socials d'ajut als discapacitats, que ja van provocar una protesta massiva la setmana passada a Barcelona. Cleries ha assegurat que "a Madrid hi ha uns impostos dels catalans que anirien destinats a discapacitats i que s'invertiran en altres coses".

L'endemà de 'La Marató per la pobresa' a TV3 i Catalunya Ràdio, que va recaptar més de 4 milions d'euros i que encara té oberts els comptes per fer-hi aportacions, el conseller ha dit que "en un moment excepcional calen respostes excepcionals", i per això ha felicitat "TV3, Catalunya Ràdio i els voluntaris". També ha assegurat que "ens hem de sentir orgullosos perquè l'objectiu era conèixer la realitat i fer pedagogia".

També ha recordat que ha anunciat a Madrid que la Generalitat "anirà als tribunals perquè no anem a mitges amb l'Estat en la llei de la dependència". "La Generalitat, una vegada més, fa un esforç superior perquè l'Estat no està complint".

I de cara a la declaració de renda, ha convidat tothom "que marqui la casella de finalitats socials, que no és incompatible amb la de l'Església".


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT