Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Condemnat a 17 anys de presó un home que va assassinar una turista italiana a Lloret de Mar

La noia, de 23 anys, havia vingut de vacances a Catalunya

L'Audiència de Girona ha condemnat a 17 anys i 9 mesos de presó Santiago Víctor D. S. per assassinar i abusar sexualment d'una turista italiana el juny de 2008 a Lloret de Mar.

Segons la sentència, la víctima, Federica S., de 23 anys, va viatjar a Lloret amb una amiga per passar-hi uns dies de vacances. La primera nit, les dues joves, que volien sortir de festa, van anar al local on treballava l'acusat i es van unir a una festa d'aniversari. Sobre les dues del matí el grup va anar a una discoteca, acompanyats també per Santiago Víctor D. S.

La noia va marxar de la discoteca cap a les quatre del matí, seguida per l'acusat que, aprofitant que passaven per un parc i que la noia anava beguda, va intentar violar-la.

Federica S. va assegurar a l'acusat que el denunciaria, per la qual cosa Santiago Víctor D. S., preocupat per les conseqüències, la va agafar pel coll i la va asfixiar, primer amb la mà i després amb la mateixa roba de la víctima. Quan es va assegurar que era morta, va portar el cos entre uns arbres.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT