Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Condueix sense carnet, se salta un control i acaba estimbant-se a un torrent a Osona

A l'interior del turisme hi havia quatre ocupants, tres dels quals van quedar il·lesos i l'altre va quedar ferit lleu

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 6 de desembre un conductor que circulava sense carnet, es va saltar un control de trànsit, va circular temeràriament i es va acabar estimbant a un torrent a Malla (Osona). L'arrestat és un noi colombià de 21 anys i veí de Vic.

A l'interior del turisme hi havia quatre ocupants, tres dels quals van sortir il·lesos i a l'altre el van traslladar a l'Hospital General de Vic amb ferides lleus. Els fets van passar pels voltants de la una de la matinada del dia 6 en un control preventiu d'alcoholèmia al quilòmetre 0,5 de la B-521 a Vic. Els agents van veure un vehicle que s'acostava i li van fer indicacions clares per tal que s'aturés, però no els en va fer cas.

El conductor del turisme va accelerar bruscament i va fugir. Durant la maniobra, un mosso va haver d'apartar-se per no ser atropellat. Immediatament, els agents seguir el vehicle escapolit, que durant la fugida va cometre diferents infraccions de trànsit. Finalment, en un revolt el conductor va perdre el control del vehicle per l'elevada velocitat i va caure pel torrent de Sant Jaume de Malla.

Els mossos van detenir el conductor com a presumpte autor d'un delicte de lesions per imprudència, de desobediència als agents de l'autoritat, per conducció temerària i per conduir sense disposar de permís de conduir. L'arrestat va passar el mateix dia 6 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de