Maten en una baralla un testimoni protegit d'un judici contra els Casuals

L'agressor s'ha entregat a la Policia Local de Mataró i ha explicat que la disputa ha començat quan ha vist la víctima amb la seva nòvia

Revenja o atac de gelosia? És la incògnita que hauran d'aclarir els investigadors –si no veuen clara la versió de l'homicida confés– per tancar el cas del crim que hi ha hagut aquest dissabte a la matinada en un club de 'motards' de Mataró.

Juan Selma, un porter de discoteca que segons diversos mitjans va tenir un paper clau l'any 2013 en un judici contra els Casuals, ha mort de les ganivetades que li ha clavat un altre home, Alberto Safont González, al club de 'motards' Metrauners M.C., de Mataró.

Segons ha sabut l'ARA, Safont ha trucat a la Policia Local de Mataró a les 2.00 h per explicar-los que s'havia enfrontat a un home que havia enxampat amb la seva xicota al local de 'motards'.

Els agents han anat a casa de Safont i l'han trobat molt alterat i amb la roba tacada de sang. Segons el seu relat, la baralla ha estat per gelosia i ha començat a cops de bastó, però després ha clavat diverses ganivetades a la cara i al pit del seu rival.

Mentre detenia Safont, la Policia Local ha enviat una altra patrulla al Metrauners, on ha trobat Selma i la xicota de Safont, que tenia ferides lleus perquè ha intentat interposar-se entre els dos homes. 

Els dos ferits han estat traslladats a Can Ruti, on Selma ha mort per la gravetat de les lesions. Safont serà investigat, per tant, per homicidi. Tot i que la detenció l'ha fet la Policia Local, el cas es traspassarà als Mossos d'Esquadra per continuar la investigació. 

D'entrada es tracta d'un cas resolt amb la detenció i confessió de Safont. L'únic que pot introduir dubtes sobre el mòbil és el fet que Selma va ser apunyalat l'any 2009 per un grup de Casuals que el consideraven un delator. Per això va ser testimoni protegit en el cas contra la banda per tràfic de drogues i extorsió i va declarar durant el judici, l'any 2013. A la sala de judicis, però,  es va desdir d'acusacions fetes al principi del procés judicial.