Societat 30/12/2012

La Cúpula del centre comercial Arenas reforçarà la seguretat per reobrir "de manera immediata"

L'Ajuntament ha precintat la sala per incomplir la normativa contra incendis i no tenir autorització per a la celebració de l'Arenas Festival

Efe
1 min

BarcelonaLa direcció de la sala polivalent la Cúpula del centre comercial Arenas, que l'Ajuntament de Barcelona ha precintat aquest diumenge, ha anunciat que "reforçarà i intensificarà" les mesures de seguretat per poder reprendre "de manera immediata" la programació de l'Arenas Festival.

L'Ajuntament ha precintat cautelarment la sala la Cúpula, situada a la planta superior del centre comercial barceloní, per incomplir la normativa contra incendis i estar mancada d'autorització per a la celebració de l'Arenas Festival, programa que des del 22 de novembre passat inclou recitals i representacions teatrals.

En un comunicat remès a Efe, la direcció de la Cúpula las Arenas ha assegurat que, seguint les indicacions de l'Ajuntament de Barcelona, reforçarà les mesures de prevenció per reprendre un festival que, segons la seva opinió, "s'ha saldat amb un gran èxit ciutadà i artístic i no ha provocat la més mínima incidència".

"La nostra col·laboració i transparència seguirà sent absoluta", ha afegit la direcció de la Cúpula, que ha assegurat entendre "el context de gran preocupació generat per recents i desgraciadíssims successos", en al·lusió a la catàstrofe del Madrid Arena.

La Cúpula ha afirmat que seguirà treballant per impulsar "propostes innovadores" com l'Arenas Festival per convertir el programa en un referent barceloní coincidint amb les festes nadalenques.

stats