Publicitat
Publicitat

Desapareixen dos germans de dos i sis anys a Còrdova

La mare de les criatures ha declarat a la comissaria i la policia "descarta" que hagi sigut ella qui se'ls hagi emportat

La Policia Nacional en col·laboració amb la Policia Local busca a Còrdova dos germans menors d'edat, una nena de sis anys i un nen de dos anys, que van desaparèixer en un parc d'aquesta capital andalusa.

Segons han explicat fonts de la Policia Nacional, en aquests moments "no es descarta cap hipòtesi" sobre les causes d'un succés que ha mantingut en actiu les forces de seguretat
des que dissabte el pare dels menors va denunciar la seva desaparició a les 18.40 hores en el parc Cruz Conde.

Segons apunten les mateixes fonts, la mare dels desapareguts, separada del seu marit i resident a Huelva, ha declarat durant la matinada a la comissaria provincial, i es "descarta" la possibilitat que hagi sigut ella la que se'ls hagi emportat.

Des que es van conèixer els fets i fins al moment, s'ha establert un "dispositiu especial" que ja ha buscat pel perímetre en el qual podrien haver-se desplaçat els menors sense trobar-hi cap pista.

En l'entorn del parc en què van desaparèixer els menors es troba una zona d'oci infantil coneguda com la Ciutat dels Nens , que també ha sigut inspeccionada.

La policia també ha inspeccionat la zona propera al riu Guadalquivir que es troba a prop del lloc de la desaparició.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de