Detingut al Marroc un sospitós d'estar vinculat amb l'atemptat de Barcelona, segons la televisió marroquina

La policia hauria arrestat un altre home que preparava atemptar contra l'ambaixada espanyola i que no sembla tenir relació amb la cèl·lula terrorista

La policia marroquina ha detingut un sospitós d'estar vinculat amb l'atemptat de Barcelona, segons ha informat la cadena de televisió pública del Marroc 2M. L'individu, de 34 anys, ha sigut arrestat a Uxda i està sent interrogat, segons les fonts, encara que el ministeri de l'Interior no ha pogut confirmar els fets. Altres mitjans afirmen que la detenció es va produir diumenge.

L'home detingut va viure a Ripoll, localitat on residien  alguns dels membres de la cèl·lula terrorista, i segons la cadena, la suposada proximitat entre ell i Moussa Oukabir fa que sigui una detenció "important".

La cadena també ha informat d'un altre home marroquí que hauria sigut detingut quan preparava diversos atemptats, entre els quals a l'ambaixada espanyola del Marroc. Aquest segon individu, de 28 anys, que havia residit a la perifèria de Barcelona durant 10 anys, hauria sigut detingut a Nador, ciutat pròxima a Melilla, però no està clar que tingués cap relació amb el primer detingut ni amb els atemptats de Barcelona i Cambrils. 2M també apunta que un grup d'experts de la policia marroquina s'ha desplaçat a Barcelona per donar suport a les investigacions sobre la cèl·lula terrorista i les seves possibles ramificacions.

Més continguts de