Detingut un home després d'abusar sexualment de dues noies a Tossa de Mar i ferir dos agents quan intentava escapar-se

La Policia Local ha atrapat l'acusat després que xoqués contra un cotxe patrulla

La Policia Local de Tossa de Mar (Selva) ha detingut un ciutadà francès acusat d'abusar sexualment de dues noies i de ferir dos agents quan intentava escapar-se. Els fets han passat a quarts de tres de la tarda pels voltants de la parada d'autobusos de la localitat. Uns taxistes han vist les noies sortint plorant d'un vehicle i amb evidents signes d'haver patit un abús. A la zona hi havia un funcionari de l'Ajuntament de Tossa, que ha sigut qui inicialment ha intentat aturar el vehicle que conduïa l'acusat quan intentava fugir. De seguida s'ha avisat la Policia Local i un cotxe patrulla ha intentat aturar el sospitós. Aleshores el conductor, un francès de 28 anys, ha accelerat i ha xocat contra la patrulla. Com a conseqüència de l'impacte, els dos policies han acabat ferits i han hagut de ser atesos a l'Hospital de Blanes.

L'home ha arrencat a córrer carrer avall, ha saltat unes tanques i s'ha amagat en un aparcament públic a sota d'un remolc. Malgrat que han passat uns minuts, la Policia Local l'ha pogut localitzar gràcies als detalls que han aportat diversos ciutadans que han presenciat l'escena, en particular alguns dels taxistes que han perseguit el sospitós. Un cop arrestat, els agents han volgut fer-li les proves d'alcoholèmia i drogues, però el detingut s'hi ha negat. Se l'acusa de detenció il·legal, abusos sexuals, conducció temerària, danys i lesions. Tant els agents com les dues víctimes es troben fora de perill.

El jove arrestat ha quedat custodiat a la comissaria de la Policia Local de Tossa de Mar, i es preveu que avui mateix passi a disposició dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació. Un cop fet el traspàs, la policia catalana l'entregarà al jutge de guàrdia de Blanes.