Una vintena de detinguts i cent ferits lleus després de la manifestació contra les retallades a Madrid

Segons els Serveis d'Emergències, s'han atès 67 policies i 34 manifestants, tots per ferides lleus o molt lleus

Un total de 24 detinguts, segons l'últim recompte facilitat per la Policia Nacional aquest dissabte, és el balanç dels aldarulls que han enfrontat alguns grups amb els antiavalots a Madrid després de la manifestació multitudinària contra les retallades del govern del PP, anomenada 'Marxa per la dignitat'.

També hi ha hagut desenes de ferits. Els Serveis d'Emergències de Samur-Protecció Civil han indicat que havien atès 101 persones: 67 policies i 34 manifestants. Un portaveu del Samur ha explicat que, dels 67 agents, 47 són policies estatals i la resta, agents municipals. Nou dels agents de la Policia Nacional, dos municipals i 34 manifestants han estat traslladats a centres hospitalaris. Tanmateix, al Samur no li consten ferits greus. "Totes les ferides són lleus o molt lleus, com talls (alguns dels quals han requerit punts de sutura) i contusions", ha precisat el portaveu del Samur.

La Policia Nacional, en canvi, ha assegurat al seu compte de Twitter que hi ha "quatre policies ferits greus", entre els quals dos amb "commoció cerebral". I fonts de la direcció general de la Policia han indicat a l'agència Efe que els altres dos agents "ferits greus" han "perdut peces dentals".

Les mateixes fonts han qualificat de "salvatges" els atacs soferts pels agents durant els aldarulls.