Publicitat
Publicitat

Dos guàrdies civils fora de servei, detinguts a Girona per amenaces i extorsió

La Policia Municipal va interceptar-los a partir de l'avís d'un home que va assegurar que era perseguit

Misteriosa detenció de dos agents de la Guàrdia Civil a Girona, arran de la denúncia d'un conductor que se sentia assetjat per un vehicle que el perseguia.

Aquest dijous a la tarda, un home va trucar a la Policia Municipal per alertar-la que un cotxe l'havia seguit fins a casa seva i que se sentia assetjat i que el volien extorquir. Una patrulla dels municipals va localitzar un vehicle que coincidia amb la descripció facilitada i el va aturar. A dins viatjaven dos homes que van identificar-se com a guàrdies civils i van dir que estaven de servei, tot i que anaven vestits de paisà. Els municipals van comprovar la matrícula del cotxe i van saber que es tractava d'un vehicle particular, que no pertany al cos policial ni com a cotxe camuflat.

Per tal d'aclarir els fets, van demanar als dos homes que els acompanyessin fins a la comandància de la Guàrdia Civil, on van quedar detinguts per un delicte de robatori amb violència. Els dos detinguts han passat a disposició judicial aquest mateix divendres.

El cos ha obert una investigació que està en mans de la unitat orgànica de policia judicial de la comandància de Girona. Segons ha avançat la Cadena SER, els detinguts s'haurien dedicat a amenaçar i agredir persones per robar-les. Es tracta de dos agents de Barcelona d'uns 40 anys.

Més continguts de