Espadaler diu que la macrooperació contra el narcotràfic de la Mina és la "més gran" feta pels Mossos

Hi estan participant uns 300 agents de la policia catalana: la Brigada Mòbil (BRIMO), les Àrees Regionals de Recursos Operatius (ARRO), el Grup Especial d'Intervenció (GEI) i mitjans aeris

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha explicat que l'operació que s'està duent a terme al barri de la Mina de Sant Adrià del Besòs és l'operació contra el tràfic de drogues "més gran" feta dels Mossos. "Si l'analitzem des de la perspectiva del nombre d'efectius del cos de Mossos que hi prenen part, és la més gran que hem fet fins al moment", ha dit.

Hi estan participant uns 300 agents dels Mossos d'Esquadra de diferents unitats de la policia catalana –la Brigada Mòbil (BRIMO), les Àrees Regionals de Recursos Operatius (ARRO), el Grup Especial d'Intervenció (GEI) i mitjans aeris–, segons ha explicat des de Mollet del Vallès el conseller.

"L'operació policial va començar el mes de desembre del 2012", ha comentat Espadaler.

El juny del 2009 una altra macrooperació va mobilitzar 750 agents de la policia catalana. Va ser en una batuda contra la màfia xinesa que controla el negoci tèxtil a la costa del Maresme. Es van registrar 72 locals a Mataró i es van practicar desenes de detencions.  

Més continguts de