SOLIDARITAT

El Gran Recapte bat rècords i recull 1.700 tones de menjar

Els ciutadans s'han mobilitzat per recollir aliments per a les persones que més estan patint la crisi

El Gran Recapte de recollida de menjar organitzat pel Banc dels Aliments ja ha aconseguit l'objectiu marcat aquest any de recaptar 1.400 tones d'aliments, i fins i tot l'ha superat en recollir-ne 1.700. La campanya ha comptat amb una participació massiva per part dels ciutadans.

La recollida d'aliments va començar ahir divendres, amb el tret de sortida als mercats municipals, i finalitza aquesta nit de dissabte, quan les superfícies comercials tanquin portes.

Fins al 14 de desembre continua la tasca voluntaris del Gran Recapte, amb les feines de classificació de tots els aliments recollits.

La campanya, de tota manera, continuarà activa i es podran fer donacions a través d'internet a la pàgina web del Banc dels Aliments i fins al 15 de desembre pels canals habilitats per l'Obra Social La Caixa.

El president del Banc dels Aliments, Antoni Sansalvadó, ha qualificat la resposta ciutadana de "molt bona" i ha destacat la "bona disposició" dels més de 10.000 voluntaris i de les persones que han donat aliments.

Més continguts de