Ja saps què vols estudiar el curs vinent?

UNPORTAL i l’ARA us ofereixen l’oferta completa d’estudis de grau de les 12 universitats catalanes

Els resultats de la selectivitat es donaran a conèixer el 26 de juny, poc abans que, l’1 de juliol, es tanqui la preinscripció a les 8 universitats que utilitzen la nota de tall per regular l’accés de nous estudiants (les 7 públiques i la UVic-UCC).

https://www.ara.cat/societat/Ja-vols-estudiar-curs-vinent_0_2247975259.html

Els aspirants a accedir per primer cop a la universitat hauran d’esperar, però, a l’11 de juliol per saber si han sigut admesos als estudis escollits. Mentre no arriba aquest moment, UNPORTAL i l’ARA us ofereixen l’oferta completa d’estudis de grau de les 12 universitats catalanes (les 8 que participen en el sistema de preinscripció i les 4 que no en formen part), amb els nous títols del curs vinent i les notes de tall del curs 2018-2019. D’aquesta manera, els estudiants que encara no hagin pres una decisió sobre els estudis que volen cursar o vulguin modificar-la disposen d’una eina que els pot ser d’ajut.

També podeu consultar la nota mitjana que han registrat cadascuna de les matèries de les PAU durant els últims 5 anys.

La informació es pot trobar de diverses maneres:

  • Cerca per paraula. Busqueu per paraula ('metge', per exemple) o nom de l’estudi i trieu els graus d’una demarcació concreta.
  • Cerca per nota de tall. Introduïu una qualificació i veureu a quines titulacions permet accedir.
  • Nous graus. Consulteu la relació de noves titulacions que s’estrenaran el curs 2019-2020.
  • Estudis d’FP. També podeu conèixer l’oferta actualitzada de cicles formatius de grau superior (CFGS) per al curs vinent.

Més continguts de