SUCCESSOS
Societat 18/07/2011

L’Ajuntament precinta una discoteca al Centre Comercial Heron City

El consistori tanca sis mesos el local La Canela por consum de drogues

Redacció
1 min

BARCELONAL'Ajuntament de Barcelona ha precintat aquest matí la discoteca "La Canela" situada al passeig d'Andreu Nin, 31, al Centre Comercial Heron City, després d'haver-se detectat en una inspecció que a l'establiment es toleraven activitats il·lícites i il·legals.

En aquest cas, per permetre el consum de drogues o no posar la diligència necessària a l'hora d'impedir aquestes substàncies en el local.

Aquest incompliment de l'article 68.a de l'Ordenança municipal de les activitats i dels establiments de concurrència pública de Barcelona està considerat com una falta molt greu i suposa el tancament de l'establiment per un període de 6 mesos.

Durant l'any 2009, l'Ajuntament de Barcelona ja va obrir expedients sancionadors contra les tres discoteques que estan ubicades al complex Heron City per aldarulls al seu interior i a l'entorn més immediat. Aquests expedients van comportar el tancament dels tres establiments per un període d'entre 4 i 6 mesos.

Després del compliment de la sanció, els establiments van tornar a obrir i tant els cossos policials com els serveis d'inspecció de l'Ajuntament han mantingut una estreta vigilància per evitar que es reiteressin els incompliments de la normativa.

Actualment, a més del tancament de la discoteca "La Canela", també està tancada la "Catrachos", situada al c/Rio de Janeiro 42, com a conseqüència d'un tancament cautelar de 3 mesos decretat pel Jutjat. Aquest expedient està en fase de resolució i recurs/al·legacions i podria comportar el tancament de la discoteca durant 3 mesos més.

El tercer establiment, el "Mil Pasos", situat a c/Rio de Janeiro 42, resta obert. El Districte ha obert un expedient sancionador que també està en fase de resolució i recurs/al·legacions i podria suposar el tancament de l'establiment durant 6 mesos.

stats