Publicitat
Publicitat

SUCCESSOS

L’Ajuntament precinta una discoteca al Centre Comercial Heron City

El consistori tanca sis mesos el local La Canela por consum de drogues

L'Ajuntament de Barcelona ha precintat aquest matí la discoteca "La Canela" situada al passeig d'Andreu Nin, 31, al Centre Comercial Heron City, després d'haver-se detectat en una inspecció que a l'establiment es toleraven activitats il·lícites i il·legals.

En aquest cas, per permetre el consum de drogues o no posar la diligència necessària a l'hora d'impedir aquestes substàncies en el local.

Aquest incompliment de l'article 68.a de l'Ordenança municipal de les activitats i dels establiments de concurrència pública de Barcelona està considerat com una falta molt greu i suposa el tancament de l'establiment per un període de 6 mesos.

Durant l'any 2009, l'Ajuntament de Barcelona ja va obrir expedients sancionadors contra les tres discoteques que estan ubicades al complex Heron City per aldarulls al seu interior i a l'entorn més immediat. Aquests expedients van comportar el tancament dels tres establiments per un període d'entre 4 i 6 mesos.

Després del compliment de la sanció, els establiments van tornar a obrir i tant els cossos policials com els serveis d'inspecció de l'Ajuntament han mantingut una estreta vigilància per evitar que es reiteressin els incompliments de la normativa.

Actualment, a més del tancament de la discoteca "La Canela", també està tancada la "Catrachos", situada al c/Rio de Janeiro 42, com a conseqüència d'un tancament cautelar de 3 mesos decretat pel Jutjat. Aquest expedient està en fase de resolució i recurs/al·legacions i podria comportar el tancament de la discoteca durant 3 mesos més.

El tercer establiment, el "Mil Pasos", situat a c/Rio de Janeiro 42, resta obert. El Districte ha obert un expedient sancionador que també està en fase de resolució i recurs/al·legacions i podria suposar el tancament de l'establiment durant 6 mesos.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de