Societat 12/11/2012

L'estació de tren de Passeig de Gràcia tancarà a les set de la tarda el 14-N

La decisió s'ha pres per motius de seguretat, perquè les obres que s'hi estan duent a terme limiten l'espai i els accessos disponibles

Ara
1 min

BarcelonaRenfe ha comunicat aquest dilluns que dimecres, coincidint amb la convocatòria de vaga general, l'estació de tren de Passeig de Gràcia tancarà a les set de la tarda i fins al final del servei. La decisió s'ha pres a petició d'Adif i per motius de seguretat, ja que, en aquests moments, l'estació es troba en obres i això suposa una disminució tant de l'espai disponible com dels accessos.

Per això, a l'hora en què estan convocades les manifestacions, aquest punt de la xarxa ferroviària es tancarà al públic, i els trens de Rodalies de les línies R2 sud, R2 nord, R11, R13, R14, R15 i R16 no hi efectuaran parada. Renfe comunica als viatgers de les línies R2 nord i R11 que poden encaminar-se a l'estació de Barcelona Sants. La resta de línies afectades també presten servei a l'Estació de França.

A Passeig de Gràcia s'hi estan duent a terme obres d'ampliació del vestíbul i millora de l'accessibilitat, i això limita l'espai disponible. Per això, i amb l'autorització del Govern, Adif ha optat per ordenar el tancament de l'estació en l'horari més conflictiu de la vaga.

stats