Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Mas Colell garanteix que la retallada que afecta les residències concertades és "transitòria"

El Govern resta transcendència al fet que s'ajornin els pagaments de setembre i octubre a les entitats socials que presten serveis. Benestar intentarà minimitzar l'impacte de les mesures

El Govern ajornarà dos mesos el pagament a les residències i centres concertats que cuiden gent gran, discapacitats, malalts mentals i drogodependents. El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha utilitzat l'argument de la falta de recursos per no pagar els serveis prestats a les entitats socials. El conseller, però, ha garantit que són "mesures a curt termini" i "estrictament transitòries". 

El departament de Benestar Social i Família es reuneix aquest dimarts amb representants de les entitats socials per trobar una sortida a la queixa formulada pel sector, que ha recordat el perill de fallida que patiran moltes associacions sense els ingressos de setembre i octubre. Benestar, que ha hagut de prioritzar altres ajudes, pretén matisar l'impacte de les retallades ordenades des d'Economia, que vol equilibrar les despeses de la Generalitat abans de finals d'any.


Més continguts de