Societat 28/03/2013

Els Mossos detenen un lladre que atracava botigues tapat amb una màscara de 'Scream'

Actuava al Vallès Oriental i al Maresme, tenia 40 antecedents policíacs i ha entrat a la presó

Acn
2 min
Màscara de la pel·lícula 'Scream' / http://daveandhiscriticisms.wordpress.com

GranollersEls Mossos d'Esquadra han detingut un home que havia fet servir una màscara de la pel·lícula 'Scream' per atracar en dues botigues de Sant Celoni, una de Granollers i una altra a Premià de Mar (Maresme). L'home, Faustino B. B., de 34 anys, nacionalitat guineana i veí de Barcelona, està acusat de tres robatoris amb intimidació al Vallès Oriental, té un expedient amb 40 antecedents policials i ja ha entrat a la presó.

L'arrestat entrava als comerços i amenaçava els dependents per emportar-se'n la caixa. Segons les víctimes, en tres casos va utilitzar una màscara similar a la de la pel·lícula 'Scream', i en un altre, una màscara vermella com la d'un diable. A principis del mes de febrer, agents de la Unitat d'Investigació de Granollers van començar a indagar dos robatoris amb intimidació succeïts els dies 6 i 7 de febrer, comesos en un establiment i una benzinera de Sant Celoni (Vallès Oriental).

En tots dos casos, les víctimes van descriure l'individu semblant, amb la particularitat que l'autor dels fets es va posar una màscara com la de la pel·lícula 'Scream', per ocultar la seva identitat, i després d'intimidar les víctimes, s'apoderava de la recaptació de la caixa registradora. El 16 de febrer, el mateix individu va tornar a actuar en una benzinera de Granollers. Va entrar-hi i sense dir res es va apoderar dels diners de la caixa i va marxar ràpidament del lloc.

Com en les dues ocasions anteriors, la descripció de l'autor coincidia, tot i que aquesta vegada es va tapar la cara amb una màscara de color vermell similar a un diable. A la vegada, la Unitat d'Investigació de Premià de Mar investigava un altre atracament a una benzinera amb unes característiques semblants. Havia passat al Masnou (Maresme), el dia 14 de desembre del 2012 amb el mateix 'modus operandi' que en els robatoris comesos al Vallès Oriental.

Els agents de la Unitat d'Investigació de Granollers i de Premià de Mar van poder identificar el presumpte autor dels fets i el dia 13 de març van detenir Faustino B. B., pels quatre robatoris amb intimidació.

stats