Societat 22/07/2013

Papa Francesc: "La crisi pot deixar tota una generació sense feina"

El pontífex ha lamentat la situació dels joves en una conversa amb els periodistes a bord de l'avió que el porta al Brasil

Efe
1 min

Ciutat del VaticàEl papa Francesc ha advertit aquest dilluns que la crisi mundial està fent molt de mal als joves i que existeix el risc que hi hagi una generació que mai tingui feina. A bord de l'avió que el porta a Rio de Janeiro, Francesc s'ha reunit amb els periodistes de tot el món que l'acompanyen. "Aquest primer viatge és per trobar els joves, els quals no vull trobar aïllats, sinó enmig del teixit social", ha destacat el Papa.

Francesc ha explicat que la setmana passada va conèixer "el percentatge de joves sense feina". Per això tem el risc que una generació sencera "no tingui mai feina", i ha subratllat que "del treball ve la dignitat de la persona".

Bromes amb els periodistes

El Papa ha fet broma amb els periodistes que l'acompanyen a bord, que li han regalat una estàtua de la verge de Guadalupe, patrona d'Amèrica. Francesc ha citat el profeta Daniel referint-se a ells: "He vist els lleons, però no són tan ferotges".

stats