El Parlament demana per unanimitat que es reobri el cas 4-F

Els grups pacten una declaració institucional que trasllada a la Fiscalia "la conveniència de revisar totes les actuacions judicials"

El Parlament de Catalunya es posiciona i demana per unanimitat que es reobri la investigació del cas 4-F després de l'emissió per televisió de 'Ciutat morta'. Tots els grups parlamentaris han acordat aquest dijous una declaració institucional que trasllada a la Fiscalia "la conveniència de revisar totes les actuacions judicials derivades dels fets del 4-F, si com a resultes de l'exposat en el documental titulat 'Ciutat morta' es pot considerar que no hi va haver una investigació prou curosa, incloses les denúncies per delicte de lesions que en aquell moment es van arxivar".

La declaració, proposada per la CUP aquest dimarts i que s'ha estat negociant des de llavors, també demana a l'Ajuntament que faci una investigació i fa "una crida a col·laborar en l'aportació de nova informació que pugui ajudar a la reobertura i esclariment del cas". A més, el text acordat manifesta la solidaritat de la cambra amb l'agent de la Guàrdia Urbana que va ser ferit de gravetat durant els fets.