SOCIETAT
Societat 12/03/2013

Port Aventura invertirà 75 milions d'euros per ampliar el parc en els pròxims cinc anys

L'expansió del parc començarà aquest mateix any amb l'ampliació de la zona aquàtica

Efe
1 min
Els ajuntaments de Vila-seca i Salou encara no han pactat com s'han de repartir els ingressos procedents dels impostos de Port Aventura.

MadridPort Aventura invertirà 75 milions d'euros els pròxims cinc anys en l'ampliació d'aquest parc temàtic d'oci, segons ha avançat aquest dimarts el director general del ressort, Fernando Aldecoa. L'expansió del parc començarà aquest mateix any amb l'ampliació del Costa Caribe Aquatic Park, el parc aquàtic del complex, que comptarà amb 14.000 metres quadrats de noves instal·lacions, entre les quals s'inclou el tobogan de caiguda lliure més alt d'Europa, amb una altura de 31 metres.

Els pròxims exercicis, el parc pretén augmentar la seva capacitat hotelera, que en aquest moment és de quatre hotels, amb l'aprofitament de 69 hectàrees que posseeix la companyia per expandir el seu negoci. L'objectiu d'aquesta estratègia és la de posicionar-se com un dels millors ressorts d'oci familiar d'Europa i a partir d'ara es presentarà al públic com a Port Aventura: European Destination Resort, un complex d'un parc temàtic, un parc aquàtic, quatre hotels i un centre de convencions.

Sota aquest nom, Port Aventura

stats