Es deixa un recordatori de comunió mentre roba un pis i l'enxampen dies més tard

Els lladres, que es van fer passar per instal·ladors de parquet, van lligar la propietària i van robar-li la caixa forta

Una figureta de record d'una comunió oblidada per un dels lladres ha permès enxampar els assaltants d'un pis de Barcelona.

Els fets es remunten al passat 29 d'octubre a la tarda, quan tres persones van trucar a l'intèrfon d'un habitatge de Barcelona fent-se passar per instal·ladors de parquet.

Els homes es van abraonar sobre la propietària quan va obrir-los la porta i, després de lligar-la de mans i peus, van obligar-la a obrir una de les dues caixes fortes.

Els lladres es van emportar 1.500 euros, una càmera de fotos, un mòbil, dos ordinadors portàtils i joies.

Després de l'assalt, la propietària va comprovar que un dels lladres s'havia deixat una figura que corresponia al record d'una comunió.

Els agents han detingut, entre el 3 de febrer i el 17 de març, un total de sis persones de nacionalitat colombiana que van participar en l'assalt violent i amb edats compreses entre els 23 i els 44 anys.

Entre els detinguts hi ha una treballadora contractada per la víctima que feia tasques d'administradora de les seves finques i que, per aquest motiu, tenia accés a informació sobre el domicili.

El jutge del cas ha decretat l'ingrés a presó de cinc dels sis detinguts.