Publicitat
Publicitat

Robatori milionari a la seu de Seur a Madrid

Un grup d'encaputxats amb pistoles van encastar una furgoneta a l'edifici i van robar diverses peces de valor. Després s'haurien donat a la fuga amb un vehicle d'alta gamma. La policia investiga els fets per trobar els autors del robatori

Un grup d'encaputxats amb pistoles van protagonitzar un robatori milionari a la seu central de Seur a Madrid aquest dijous. La banda va encastar una furgoneta a l'edifici, situat al número 1 de la carretera de Villaverde, al barri de Vallecas, segons fonts de la policia. Els fets van passar cap a les 15.30 hores d'aquest dijous.

Els lladres haurien accedit al departament de valors i n'haurien robat diverses peces. Després s'haurien donat a la fuga amb un vehicle d'alta gamma. De moment, i fins que els afectats facin la denúncia, es desconeix el valor exacte de les peces robades. No obstant això, es tractaria de milions.

En la fugida, els lladres van xocar amb un altre cotxe, van abandonar el vehicle que ocupaven i en van robar un altre. Van deixar una part el botí a l'interior del cotxe accidentat.

La policia continua investigant els fets per trobar els autors del robatori.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de