Publicitat
Publicitat

Un juliol desbocat podria encara descarregar més xàfecs els pròxims dies

Ruixats encara durant la nit

Les pluges aniran disminuint durant les pròximes hores però Meteocat manté l'alerta fins dimecres a les 8 del matí

Mentre a moltes comarques no s'han ni tan sol assabentat de les pluges, al nord-est s'hi continuen acumulant els litres per metre quadrat. Poc després de les 10 de la nit d'aquest dimarts ja es freguen els 100 litres al Gironès, i és que la borrasca que durant la tarda ha “baixat” fins al Vallès, el Maresme i la Catalunya Central, ha decidit fer marxa enrere al vespre.


Durant la nit les pluges han d'afectar bàsicament la costa, i no tan sols la Costa Brava, sinó que alguns ruixats també podrien arribar a indrets de la costa central o fins i tot les comarques de Tarragona on encara no hi ha plogut. En tot cas seran fenòmens més puntuals, però Meteocat manté l' avís de situació de risc per pluja fins demà a les 8 del matí en algunes d'aquestes comarques de costa.


Dimecres serà un dia encara molt insegur. Amb molts núvols a la meitat est durant el matí i fins i tot alguns xàfecs puntuals a la Catalunya Central i a les comarques de Girona durant la tarda. Dijous farà més sol, divendres l'ambient serà fins i tot d'estiu, però atents perquè dissabte podrien reaparèixer els xàfecs a moltes comarques. La calor arribaria de sobte i amb molta força dilluns.

Més continguts de