Publicitat
Publicitat

Sandro Rey, al seu servei

Emocionant programa de vidència el que fan a Astro TV amb el bruixot Sandro Rey. L'espai consisteix, bàsicament, en la vexació involuntària del Sandro, un bruixot de llarga melena negra a l'estil Mario Vaquerizo, per part dels que li truquen, perquè els endevini el futur.

L'esquema de la trucada és sempre aquest. La senyora truca i diu que no sent res. El Sandro dispara alguna frase críptica de l'estil "això és que té el so malament". La senyora, aleshores, crida: "Sandrooo!", i ell contesta sempre: "Sandro Rey, al seu servei". A continuació, el Sandro s'aventura a endevinar una cosa que no encerta mai. En aquest cas, la dona li va preguntar com era l'home que l'acompanyava (sempre parlen així) i el Sandro va dir: "Veig un home amb ulleres". "Doncs no, d'ulleres no en duia", va contestar-li ella. Aleshores, quan veu que s'ha equivocat, el Sandro es pica i prova d'arreglar-ho. "Potser són per llegir", va dir aquest cop. "No llegia mai", va contestar ella. I quan ens posem així, el Sandro s'enfada i la trucada es talla. Sempre passa el mateix.

Dimecres va haver-hi un gran moment. Va trucar un senyor que volia saber com li aniria el divorci. "Home -va revelar el Sandro-, el divorci, normalment, és la finalització del matrimoni". Jo em vaig quedar que, si em punxen, no em treuen sang. Santa raó. I va afegir: "El tarot de Dalí diu que la lletra M és a la teva vida. Quin nom comença per M a la teva vida?" El senyor no hi atinava, de manera que el Sandro el va ajudar: "Com es diu la teva dona?" I ell va respondre: "Iolanda". "I tu?" "Jo, Domingo".

El Sandro, ofès, li va ensenyar la carta de Dalí on hi havia la M. Per desgràcia no era una M, era la firma del pintor, que ho sembla.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT