Publicitat
Publicitat

Sis mossos acaben ferits en un enfrontament amb un grup a l'Hospitalet

Els policies asseguren que han intervingut per evitar que bolquessin un cotxe amb una persona a dins

Sis agents dels Mossos d'Esquadra han resultat ferits aquest divendres a les 05.00 h al barri de la Florida de l'Hospitalet. Tres patrulles han anat al carrer Illes Canàries perquè els han avisat que un grup de joves volia bolcar un cotxe amb una persona a dins, però quan els han intentat aturar els joves s'hi han enfrontat. La baralla ha acabat amb sis policies ferits i dos joves detinguts.

Alguns dels veïns, però, asseguren que la batussa ha començat quan els agents han intentat identificar un grup de joves, sense provocació prèvia, i que algun dels policies fins i tot hauria tret l'arma de foc.

Segons el cos policial, quan els mossos han arribat alguns veïns han baixat de casa seva per afegir-se a l'enfrontament de la banda dels joves i en contra dels agents. Segons fonts amb accés a informació del cas, algun dels agressors hauria arribat a prendre una porra a un dels policies. Els Mossos d'Esquadra confirmen que dos caporals han hagut de rebre punts de sutura al cap i que quatre agents han patit diverses contusions.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT