Tres conductors drogats detinguts durant el cap de setmana per haver causat un accident

L'últim cas conegut, a l'Empordà, va ser alliberat després de ferir un mosso mentre fugia 

Primer una patrulla va localitzar pels volts de les cinc de la tarda de dissabte tres persones fora d'un cotxe agredint-se entre elles. Quan veuen els Mossos, els joves pugen de pressa al cotxe per fugir i un agent és ferit al braç quan intenta evitar la fugida. A uns tres-cents metres, el vehicle perd el control en traçar una rotonda i impacta contra un arbre, al quilòmetre 0,6 de la carretera C-65, al terme municipal de Sant Feliu de Guíxols. Els ocupants intenten fugir però són interceptats pels Mossos. 

El conductor detingut, un home de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu de Guíxols, és el presumpte autor d'un delicte de conducció temerària i sota els efectes de l'alcohol i les drogues (va donar positiu en alcohol i cocaïna i portava bossetes de marihuana al cotxe) i un delicte d'ordre públic per atemptat i desobediència als agents de l'autoritat.

El detingut, amb antecedents, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, que en va decretar la llibertat.

El mateix cap de setmana, dos conductors més van ser detinguts per causar accidents conduint sota els efectes de l'alcohol i les drogues. A Montbrió del Camp un conductor novell hauria causat la mort de dos ciclistes després d'envair el sentit contrari de la T-310. 

A Argentona, al Maresme, un altre home va causar aquest cap de setmana una víctima mortal mentre circulava sota els efectes de l'alcohol i les drogues. En aquest cas, a més, l'home va fugir a tota velocitat després del sinistre, segons van explicar als mossos testimonis dels fets. És l'únic dels tres detinguts que posteriorment no va ser posat en llibertat.  
 

Més continguts de