Publicitat
Publicitat

Restablert el trànsit ferroviari a la R3 entre Figaró i Sant Martí de Centelles

Durant més de dues hores s'ha establert un trajecte alternatiu per carretera

La forta pluja que ha caigut aquest dijous en alguns punts de Catalunya ha afectat la xarxa ferroviària. Un arbre que ha caigut sobre la catenària a l'altura de Castelldefels Platja i ha obligat a tallar la circulació de trens entre Gavà i el baixador de Garraf a les tres de la tarda, segons ha comunicat Renfe, que assegura que la incidència s'ha resolt una hora després.

El trànsit ferroviari entre Figaró i Sant Martí de Centelles ha quedat restablert aquesta tarda, a partir de dos quarts de set del vespre, després que un arbre caigués a la catenària, segons ha informat Renfe. L'incident s'ha produït cap a les quatre de la tarda i mentrestant, la companyia ha establert un servei alternatiu per carretera entre Centelles i Les Franqueses del Vallès.

A més, el tren Móra la Nova (12.15) - Estació de França (14.53) ha quedat aturat a les 14.10 hores a la sortida de l'estació de Cunit, motiu pel qual els passatgers s'han transbordat a un altre tren per continuar fins a la destinació. Aquesta incidència ha obligat a circular en via únia entre Cunit i Vilanova i la Geltrú tot i que s'ha resolt a les 15.30.

Renfe està informant d'aquesta incidència a través de megafonia de trens i estacions, SMS, així com als telèfons d'informació 900 41 00 41 i als webs rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de