Publicitat
Publicitat

Últim dia per gastar els bitllets de metro i bus comprats l'any passat

Tot i això, les persones amb títols del 2011 que no s'hagin fet servir en cap ocasió els podran bescanviar per altres d'actuals, pagant la diferència de preu

Avui és l'últim dia per gastar els títols de viatge del sistema tarifari integrat de TMB emesos l'any 2011. Excepte la T-Trimestre i la T-Jove, que podran utilitzar-se fins al 31 de març de 2012, la resta de bitllets només es podran fer servir fins avui dimecres, 29 de febrer, a les 12 de la nit.

Per tant, a partir de dijous, 1 de març, els títols de viatge del 2011, a excepció dels abonaments esmentats, ja no tindran validesa per poder viatjar a les xarxes ni de metro i ni d'autobusos de TMB.

A partir de l'1 de març i fins al 30 de juny, els títols caducats de l'any 2011, i que no s'hagin utilitzat ni un sol cop, es podran bescanviar, abonant la diferència de preu corresponent, als punts d'atenció al ciutadà de TMB: Universitat (L1 i L2), Diagonal (L3 i L5), Sagrada Família (L5), Sants Estació (L5, vestíbul Adif) i Sagrera (L1 i L5). Les targetes T-4 només es bescanviaran al Punt TMB d'Universitat, segons informa TMB a la seva web.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de