Societat 05/11/2016

Detenen una noia de 22 anys per l'atropellament mortal a Sabadell

La jove, que havia fugit en un primer moment, s'ha entregat acompanyada pel seu pare als Mossos d'Esquadra

Agències
1 min
El jove francès conductor del vehicle que va provocar l’accident de Pont de Molins tenia el carnet retirat.

SabadellLa conductora que aquesta matinada ha atropellat mortalment un home a Sabadell i en un primer moment ha fugit s'ha entregat hores després als Mossos d'Esquadra, segons han explicat fonts de la policia catalana. La conductora, una dona de 22 anys veïna de Sabadell, s'ha presentat amb el seu pare a la comissaria dels Mossos a Sabadell a les 15.15 hores.

En tractar-se d'un incident de trànsit, els Mossos han derivat el cas a la policia local de Sabadell, a les dependències de la qual ha quedat detinguda. Fonts de la policia local de Sabadell han assegurat a Efe que la detinguda està acusada d'homicidi imprudent i de negació del deure d'auxili.

L'atropellament s'ha produït sobre les cinc de la matinada al passatge Serra d'en Galliners de Sabadell, en un tram amb la velocitat limitada a 50 quilòmetres per hora, quan el conductor d'una furgoneta s'ha quedat sense gasolina i s'ha vist obligat a trucar a una grua perquè l'assistís.

Per causes que encara es desconeixen, aquesta jove, que conduïa un Volkswagen Golf de color blanc, ha atropellat el conductor de la furgoneta, un veí de 38 anys de Sabadell, i el tècnic de la grua, de 41, i després ha fugit. Com a conseqüència de l'accident, l'home de 38 anys ha mort, mentre que l'altre ha quedat ferit, encara que està ingressat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell i no es tem per la seva vida.

stats