Societat 08/05/2014

Cinc nens d'un equip de futbol sala moren en l'accident d'un microbus a Badajoz

El vehicle ha xocat amb una màquina agrícola en una carretera local. Hi ha hagut 13 nens ferits, cap d'ells greu

Agències
1 min
El microbús accidentat a Badajoz / INFOEMERGENCIAS (@InfoEmerg)

BadajozCinc nens d'entre 13 i 15 anys d'un equip de futbol sala han mort aquest dijous en un accident de trànsit que ha tingut lloc pel xoc entre un microbús que transportava un equip de futbol i una màquina agrícola en una carretera que uneix els termes municipals de Castuera i Puerto Hurraco, a Badajoz. Com a conseqüència de l'accident hi ha hagut 13 ferits, la majoria menors, que han estat a dos hospitals de la zona. Cap d'ells es troba en un estat greu

L'accident ha tingut lloc a les 21:22 hores al quilòmetre 3,5 de la BA - 051 per motius que estan sent investigats. Al microbús hi viatjava un equip de futbol infantil de Monterrubio de la Serena, format per 14 nens. Els acompanyaven 3 adults. Tots ells tornaven de jugar un partit de futbol.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diverses dotacions del Servei Extremeño de Salut, de la Guàrdia Civil de Trànsit i de les policies locals de Quintana de la Serena i Castura, així com efectius de la Creu Roja. Els ferits han estat traslladats a l'Hospital de Tallarrubias i de Don Benito.

Tots els partits polítics han suspès els primers actes de la campanya electoral de les europees i el govern extremeny ha decretat tres dies de dol.

stats